HomeProjecten N309 Herinrichting Eperweg 't Harde

N309 Herinrichting Eperweg 't Harde

Op 1 juni 2015 is Bruil Infra gestart met de herinrichting van de Eperweg N309 bij 't Harde. Het drukke verkeer door 't Harde veroorzaakt onveilige situaties en de nodige geluidsoverlast. De leefbaarheid komt daarbij in het gedrang. Daarom worden er aanpassingen gemaakt, zodat er een betere doorstroming is en de leefbaarheid weer verbetert. De werkzaamheden duren in totaal 6 weken waarbij ook in de avonduren gewerkt wordt om de uitvoeringsduur te verkorten. De werktijden zijn van 07:00 - 23:00 uur. Voor meer informatie kunt u ook op de website van de Provincie Gelderland terecht: www.gelderland.nl/N309-N310

 

Omgevingsmanager en service medewerker

Tijdens de werkzaamheden zijn een omgevingsmanager en service medewerker aanwezig voor de omgeving. Wekelijks is er het inloopspreekuur op dinsdag van 09:00 tot 10:00 uur aan de Koekoeksweg 2c in 't Harde. Onze omgevingsmanager, Bart Beijer, is dan aanwezig. Ook buiten dit inloopspreekuur kunt u bij ons terecht, onze service medewerker is dagelijks aanwezig op locatie. Als onze omgevingsmanager niet op locatie is dan kunt u bij hem terecht. De service medewerker zorgt ervoor dat het werkvak netjes en opgeruimd is. Hij is de hele dag aanwezig op het werk en in staat om de vragen van mensen direct te beantwoorden. Tevens kunt u ook contact opnemen met Bart Beijer via 06 53 21 34 15 en b.beijer@bruilinfra.nl.

Bereikbaarheid

Vanaf de A28 is er altijd vanuit één richting gemotoriseerd verkeer mogelijk, verkeer richting de A28 maakt gebruik van een omleiding. Door de fases op te knippen in Noord en Zuid zijn de zijwegen van de N309 maximaal een week afgesloten. Het vrachtverkeer kan geen gebruik maken van de omleiding door het centrum en dient de adviesroute aan te houden. Hierboven zijn de verschillende faseringsafbeeldingen te vinden met de betreffende omleidingen (klik op de pijltjes om de afbeeldingen te vergroten).

Contactpersoon

Bart Beijer Omgevingsmanager Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Project
  Herinrichting N309 Eperweg 't Harde
 • Plaats
  't Harde
 • Opdrachtgever
  Provincie Gelderland
 • Omgevingsmanager
  Bart Beijer
 • Telefoon
  06-53 21 34 15
 • E-mail
  b.beijer@bruilinfra.nl
 • Projectcategorieën
  Infra

Meer weten over dit project?

Contact Omgevingsmanager - Bart Beijer »
+