HomeProjecten LVO Noord 2014

LVO Noord 2014

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Bruil Infra het onderhoud uitgevoerd aan de A6, A7 en N50 (LVO Noord). Op meer dan 50 locaties zijn de asfaltdeklagen vervangen waarbij de meeste werkzaamheden in de nacht zijn uitgevoerd. De A6 en N50 waren volledig afgesloten voor het verkeer. Tussen gunning en uitvoering van het werk zat een korte voorbereidingsperiode, dat was een uitdaging! De communicatie met de omgeving moesten we binnen vier weken volbracht hebben waar normaal 12 weken voor staat. Dit hebben we succesvol weten te realiseren door een efficiënte samenwerking in het uitvoeringsteam en intensief met de opdrachtgever te communiceren. 

Logistiek

Logistiek was in dit project een belangrijk aandachtspunt. Door een gedetailleerde planning te hanteren en alle betrokkenen om input te vragen hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de wegen weer op tijd vrijgegeven konden worden voor het verkeer. Zo ontstond er zo min mogelijk hinder voor het verkeer en dus een betere doorstroming.

Groener ZOAB

Bruil Infra behoort tot één van de eerste wegenbouwers in Nederland die gerecycled asfalt in een ZOAB-deklaag mogen toepassen op projecten van Rijkswaterstaat. Bruil Infra heeft dat voor dit project ook gedaan. De nieuwe ZOAB-deklaag bevat gerecycled ZOAB-asfalt. Daarmee geven we een invulling aan onze ambitie om een duurzaam bedrijf te zijn. 

Feiten & cijfers

+