HomeOver onsWie zijn wij?

Bruil Infra brengt samen

Zorgeloos leven en werken in de regio waar wij thuis zijn. Voor u, voor onze omgeving en voor onszelf. Wij realiseren regionale infraprojecten van boerenerf tot autosnelweg, dorpskern tot stedelijk gebied. Onze kernactiviteit is productie en verwerking van asfalt. Met onze ervaren en deskundige medewerkers uit de regio pakken wij uw projecten op doordachte en professionele wijze aan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Ontwerp, aanleg, reconstructie, beheer en onderhoud van verhardingen in asfalt en beton zijn de kernactiviteiten van Bruil Infra. Naast deze werkzaamheden voeren wij ook riolerings-, sanerings-, sloop-, funderings-, grond-, en straatwerken uit. Wij produceren ons asfalt met onze asfaltinstallaties in Doetinchem en Harderwijk.

lokale medewerkers wegenbouw
"Dag en nacht, in weer en wind. De mensen van Bruil Infra zijn aan het werk. Wie zou daar nou niet trots op zijn?"

Onze missie: onze identiteit

 

Bruil Infra. Brengt Samen.

Dit staat voor samen werken, samen wonen, samen leven en samen een project maken. Wij dragen graag ons steentje bij in het leggen van deze verbindingen. Onze kracht ligt hierbij in de lokale kennis: wij kennen de omgeving van onze opdrachtgevers als geen ander, omdat wij er zelf vandaan komen of zelfs wonen. In uw regio zijn wij geboren en getogen. Wij richten ons daarom op regionale projecten die door lokale overheden en bedrijven worden aanbesteed. Voor deze projecten nodigen wij tevens partners uit de regio uit.

Lokaal

Waarom is "lokaal" zijn onze kracht? Wij zijn er van overtuigd dat het prettiger werkt als opdrachtnemer en opdrachtgever dezelfde taal spreken, de belangen van een regio kennen en een gedeelde achtergrond hebben. Samen met u bepalen wij de aanpak van uw infrastructurele projecten, binnen uw wensen en uw tijd, geld en kwaliteitseisen. Samen werken aan een mooie regio, daar staan wij voor.

 

Wij kennen de lokale situatie als geen ander. Wij werken én leven er. Hierdoor zijn wij zeer betrokken, maar ook kritisch op de juiste manier. Ook wij zien het nut in van een veiliger kruispunt, omdat wij er dagelijks gebruik van maken onderweg naar ons werk. Of een vrijliggend fietspad, omdat wij er op zaterdag ook graag rustig met ons gezin over heen willen fietsen. Wij weten daarom wat werkzaamheden betekenen voor de omwonenden.

De principes van LEAN

De wereld om ons heen verandert snel. De maatschappij vraagt steeds meer betrokkenheid, verantwoording en initiatief van de mensen zelf. In deze wereld stijgen samenwerkingen uit boven de traditionele opdrachtgever-aannemer verhouding "u vraagt, wij draaien". Er wordt van ons als aannemer een proactieve, meedenkende houding gevraagd.

 

Bruil Infra werkt volgens de principes van LEAN. Dit is voor ons geen modewoord of containerbegrip, dit is voor ons een werkwijze die wij in elke laag van onze organisatie nastreven. Wat merkt u daarvan? Wanneer wij voor en met u werken denken wij aan meer dan alleen het eindresultaat. Wij denken aan de manier waarop wij uiteindelijk het resultaat behalen.

 

LEAN, wat is dat eigenlijk?

De filosofie achter LEAN is ontstaan in de jaren 70 bij Toyota. Zij zochten een manier om de productielijnen optimaal te laten presteren. Het continu verbeteren van processen en de focus op de klant staan hierbij centraal. In plaats van een statisch geheel, wordt de organisatie gezien als lerend geheel dat continu in beweging is en waar met leert van (elkaars) fouten. Dit vraagt een grote mate van betrokkenheid en respect van -  en voor - alle lagen in de organisatie. Het doel is maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspilling.

 

Het LEAN principe laat zich dus vertalen naar een organisatiefilosofie die er vanuit gaat dat processen altijd kunnen verbeteren. Voor Bruil Infra betekent dit dat onze medewerkers verantwoordelijkheid en initiatief nemen met de focus op u als opdrachtgever. Zo werken wij allemaal effectief samen. Ook samen met u.

LEAN werken
Lean werkwijze

LEAN in de wegenbouw

Wij zetten alle betrokken partijen om de tafel. Wij willen elkaar leren kennen en de lijnen kort houden. Wij weten wie wij moeten bellen en ook u weet bij wie u terecht kunt. Iedere schakel binnen het project kent zijn verantwoordelijkheid en is bereid de ander op zijn of haar verantwoordelijkheid aan te spreken. Projecten die grote vertraging opleveren door foutieve planningen of omslachtige communicatie behoren hiermee tot het verleden. Het toepassen van LEAN in de bouw betekent dus een prettige en kostenbesparende samenwerking.

Historie

BRUIL is in 1906 opgericht en altijd al een zeer veelzijdig en vooruitstrevend wegenbouwbedrijf geweest. In 2007 heeft KWS de wegenbouwtak van de Bruil Bouwgroep Ede overgenomen en omgedoopt tot Bruil Infra. Bruil Infra is dus een jong bedrijf met een rijke historie.

Certificering

Het is vanzelfsprekend dat alle werkzaamheden onder kwaliteitsborging worden uitgevoerd. Bruil Infra is sinds 1995 gecertificeerd volgens de NEN-EN 9001 normering. Daarnaast zijn we in het bezit van het VCA**-certificaat (inclusief BTR t.b.v. werkzaamheden aan spoorwegen) en diverse specifieke proces- en productcertificaten.

+