HomeOver onsCarrière Projectleider Ontwerp

Projectleider Ontwerp

Voor GAIM zijn wij op zoek naar een Projectleider Ontwerp. GAIM maakt onderdeel uit van KWS en Bruil Infra.

Ben jij degene die we zoeken?

GAIM

Wat ga je doen?

Als Projectleider Ontwerp ben je verantwoordelijk voor één of meerdere ontwerpteams op (grote) infrastructurele projecten. Je bent betrokken bij projecten van tenderfase tot aan de uitvoeringsfase. Je stuurt (3D) wegontwerpers en civieltechnici aan en coacht deze in hun ontwikkeling. Bij integrale projecten leg je pro-actief de verbindingen met andere disciplines. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en signaleer je verbeterpunten.  Procesbeheersing is voor jou belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Daarvoor hanteer je o.a. systems engineering.Het onderhouden van contacten met (potentiele) opdrachtgevers en het commercieel uitbreiden van deze relaties behoort tevens tot jouw taak.

Wie zoeken wij?

  • Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en zelfstandig.
  • Je bent klantgericht en kostenbewust.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende capaciteiten.

Over welke capaciteiten dien je te beschikken?

  • Je bent in het bezit van een HBO opleiding civiele techniek of gelijkwaardig, eventueel aangevuld met relevante cursussen.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van diverse systemen zoals Microsoft Office, Autodesk Civil 3d en/of Bentley MXRoad.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Het arbeidsvoorwaardenpakket is erg aantrekkelijk en passend bij de rol en huidige arbeidsmarkt.

Over GAIM

GAIM is het ingenieursbureau van KWS Infra. Vanuit GAIM wordt je ingezet op infrastructurele projecten.

 

GAIM is een slagvaardig adviesbureau op het gebied van infrastructuur. Samen met jou werken we op een no-nonsense manier en met kennis van zaken.

 

GAIM is duidelijk. Wij houden van heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken.

 

GAIM is Dichtbij. Persoonlijke relaties vinden we belangrijk. Onze medewerkers maken het verschil. Zij zijn ons merk. Wie bij ons werkt, draagt de term ‘vakidioot’ met trots. Passie, professionaliteit en kwaliteit is waar GAIM voor staat.

Ons bedrijf

Bruil Infra is een allround infrabouwer met een stevige regionale verankering. Wij kennen de provincie Gelderland als onze broekzak en wij durven van onszelf te zeggen dat we dé vakman zijn op het gebied van regionale, infrastructurele werken. Wij gaan voor de perfecte uitvoering (technisch en projectmatig) zonder verrassingen, zonder vertraging en zonder hinder voor omwonenden. Dankzij goed vakmanschap brengen we mensen en locaties samen. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen en zijn uw bouwpartner van idee en initiatief via ontwerp en realisatie naar exploitatie, beheer en onderhoud..

Contactinformatie

Naam: Gerben van de Geer

Functie: Clustercoördinator Engineering

E-mailadres: g.vandegeer@gaim.nl

Telefoonnummer: 0318 64 24 34

 

 

Naam: Karin van Buren

Functie: HRM Adviseur

E-mailadres: k.vanburen@bruilinfra.nl

Telefoonnummer: 06 5022 6196

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

+